Sony знову пропустить E3, консоль PS5 гравцям покажуть раніше, ніж очікувалося / gamecrate.com

Компанія Sony в цьому році не відвідає найбільшу виставку електронних розваг – E3 2020. Це другий раз за всю історію E3, коли Sony пропускає захід. Вперше це сталося в минулому році на E3 2019.

Як повідомив в інтерв'ю порталу Gamesindustry представник компанії, в цьому році Sony зосередиться на більш дрібних заходах, де збирається показати ігри для PS4 та PS5. «Після ретельного оцінювання Sony Interactive Entertainment вирішила не брати участь у виставці E3 2020. Ми поважаємо організацію ESA, але вважаємо, що поточне бачення E3 не сходиться з тим, що нам потрібно в цьому році», - заявив представник компанії.

За даними журналістів з Kotaku, однією з причин такого рішення став конфлікт Sony з організаторами виставки, який триває з 2019 року.

Відео дня

У свою чергу Sony оголосила про проведення власного заходу під назвою Playstation Experience 2020. Воно пройде в період з 14 січня по 16 лютого в будівлі Sony Square NYC в Нью-Йорку і буде присвячено 25-річчю бренду Playstation.

Очікується, що після закінчення виставки відбудеться конференція Playstation Meeting, на якій японська компанія представить консоль Playstation 5. Саме так, в лютому 2013 року на Playstation Meeting була показана приставка PS4.