Horizon Zero Dawn / store.steampowered.com

Ексклюзивний екшн для PS4 – Horizon Zero Dawn все ж вийде на ПК. Сторінка гри c підзаголовком Complete Edition вже з'явилася в магазині цифрової дистрибуції Steam.

Інформацію про вихід Horizon Zero Dawn на ПК в блозі PlayStation підтвердив й Герман Хульст – голова Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios.

«Думаю, що дуже важливо якось по-новому ознайомити якомога більше людей з PlayStation, показати їм, що вони втрачають. І хочу заспокоїти деяких: ПК-реліз однієї AAA-ігри від внутрішньої студії Sony не обов'язково означає, що всі ігри тепер будуть виходити на ПК. Мені здається, що Horizon Zero Dawn просто виявилася дуже підходящої грою в цьому конкретному випадку. У нас немає планів на те, щоб випускати ігри на PS та ПК одночасно. Все-таки найголовніше для нас — це наша власна платформа», - зазначив глава SIE Worldwide Studios.

Про що Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn – це ексклюзивна гра для PS4 від студії Guerrilla Games. Сюжет розвивається у світі майбутнього, де людство повернулося до первісно-общинного ладу, а господарями планети стали роботи-динозаври. Головна героїня, Елой, довгі роки провела в ізоляції, але все ж вирішила відправитися в повні небезпеки шлях, щоб дізнатися, що поставило колись розвинене людство на грань виживання.

Трейлер Horizon Zero Dawn

Нагадаємо, нещодавно з'явилася непідтверджена інформація про те, що студія Guerrilla Games розробляє сіквел Horizon Zero Dawn. Друга частина гри вийде орієнтовно у 2021 році на консолі нового покоління Playstation 5.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.