Кадр з гри Watch Dogs / store.steampowered.com

Сьогодні о 18:00, в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store можна буде отримати безкоштовно дві гри: Watch Dogs та The Stanley Parable. Роздача триватиме до 26 березня.

Трейлер Watch Dogs

Що таке Watch Dogs

Watch Dogs – це пригодницький екшн від студії Ubisoft. Дії гри розгортаються в Чикаго. За сюжетом, у місті працює операційна система "ctOS". Вона контролює кожен район Чикаго та містить інформацію про всіх його мешканців. Головний герой – хакер Ейден Пірс за допомогою злому цієї системи може знеструмлювати цілі райони, змінювати сигнали світлофорів, а також отримувати доступ до будь-яких конкретних даних. Завдяки своїм вмінням Ейден намагається знайти людей, які знищили все, що йому дорого, і помститися їм.

Другою грою в роздачі від EGS стала The Stanley Parable.

Трейлер The Stanley Parable

Що таке The Stanley Parable

The Stanley Parable – це сюрреалістична головоломка, яка розроблялася як модифікація для Half-Life 2, а потім переросла в самостійний проект. Гра розповідає про Стенлі – офісного працівника, який день за днем, місяць за місяцем сидить за столом, виконуючи доручення з екрану монітора. Але одного разу все змінюється. Екран гасне, а коридори офісу порожніють. Стенлі намагається з'ясувати що сталося, і його пошуки приводять до несподіваних відповідей.

Сюжет гри розвивається нелінійним чином, і в залежності від зробленого вибору, користувача чекає кілька кінцівок. Всі дії гравця коментує оповідач.

The Stanley Parable була тепло прийнята критиками та отримала безліч нагород.

Отримати обидві гри безкоштовно можна на сайті Epic Games Store.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.