Кадр з гри Tomb Raider / store.steampowered.com

В магазині цифрової дистрибуції Steam сьогодні можна безкоштовно отримати пригодницький екшн про Лару Крофт – Tomb Raider (2013). Роздача триватиме до 24 березня.

Трейлер Tomb Raider 2013

Про що Tomb Raider

Tomb Raider - це перезапуск культової пригодницької серії про Лару Крофт. Гра вийшла у 2013 році на ПК, PS3 та Xbox 360. Пізніше її перевидали для PS4 та Xbox One. За сюжетом, молода Лара Крофт після корабельної аварії опиняється на таємничому острові. Тут їй доведеться боротися за життя з бандитами і дикими тваринами. Крім того, острів приховує стародавні таємниці, які потрібно розгадати.

Ігровий процес зосереджений на дослідженні острова і битвах. В Tomb Raider відкритий світ, а також кілька видів зброї, якими Лара може користуватися протягом гри.

Перезапуск Tomb Raider був тепло прийнятий фанатами серії. На зібранні Metacritic у гри 86 балів від критиків і 8,4 від гравців.

Отримати цю гру безкоштовно можна тут.

Крім того, до 24 березня в Steam також можна безкоштовно отримати Deiland, Headsnatchers і Lara Croft and the Temple of Osiris. А в магазині Uplay з 24 по 28 березня пройде безкоштовна роздача гри Child of Light.