Кадр з гри / store.steampowered.com

Рольовий екшн Mount and Blade II: Bannerlord вийшов у ранній доступ в Steam. Зараз гру можна придбати зі знижкою 10% – за 764 грн. Акція діятиме до 13 квітня.

У перший же день гра встановила рекорд для серії за кількістю гравців. Піковий онлайн Bannerlord перевищив 100 тисяч осіб в Steam.

У ранній версії рольового екшену гравцям доступна сюжетна кампанія, користувальницькі битви і мультиплеєр з чотирма режимами "Сутичка", "Капітан", "Командний бій" та "Облога".

Трейлер Mount and Blade II: Bannerlord

Що таке Mount and Blade II: Bannerlord

Mount and Blade II: Bannerlord – це довгоочікуване продовження знаменитого середньовічного рольового екшену. Дії гри розгортаються за 200 років до подій минулої частини. Bannerlord значно розширює детально опрацьовану бойову систему і світ гри. За сюжетом, після загибелі імператора Кальрадії по всій країні спалахнули бої. Гравцеві відводиться роль одного з воїнів, який зможе як відновити імперію, так і зруйнувати її.

В онлайн-магазині Steam у Mount & Blade II: Bannerlord вже 88% позитивних відгуків з понад 1200 рецензій. На майданчику Epic Games Store гра з'явиться 31 березня.

Ранній доступ Mount and Blade II: Bannerlord триватиме близько року.