Шутер Valorant / ign.com

Закрите бета-тестування умовно-безкоштовного шутера Valorant стартує 7 квітня.

Про це на офіційному сайті гри заявили розробники зі студії Riot Games.

Щоб стати учасником закритого бета-тесту, потрібно завести обліковий запис Riot, пов'язати його з Twitch та 7 квітня дивитися будь-який стрім цього шутера. Далі потрібно буде чекати, коли надішлють запрошення на участь в тесті. Однак розробники будуть стежити за навантаженням на сервер, тож всіх бажаючих пустити не вийде.

Тим, хто потрапить в бету, варто пам'ятати, що весь прогрес не збережеться в релізній версії гри. Якщо гравець придбає бали для покупки скінів, то на момент релізу йому відшкодують витрачені бали і додадуть ще. Наприклад, якщо було витрачено 10 тисяч балів, то повернуть 12 тисяч.

Геймплей Valorant

Що таке Valorant

Valorant – це багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. На цей час у Valorant 8 персонажів з унікальними навичками та ультимативними здібностями. На релізі додадуть ще двох персонажів. Також на момент виходу гри буде 5 локацій.

Реліз Valorant намічений на літо 2020 року.