Стратегія Imperator: Rome / store.steampowered.com

Стратегія Imperator: Rome стала тимчасово безкоштовною. У гру від Paradox Development можна зіграти в Steam безкоштовно до 5 квітня.

Таку акцію розробники приурочили до виходу безкоштовного оновлення 1.4 під назвою «Архімед». Воно додало в гру державні божества, святі місця і священні скарби, а також переробило систему лояльності.

Трейлер Imperator: Rome Archimedes Update

Що таке Imperator: Rome

Imperator: Rome – це глобальна стратегія від студії Paradox Development. Гра охоплює одразу кілька століть історії Стародавнього Риму: починаючи з розділу імперії Олександра Македонського на сході і закінчуючи заснуванням Римської імперії. У Imperator: Rome гравці будуть займатися управлінням і розвитком власної молодої держави. У грі є 3 форми правління: республіка, монархія і плем'я. На мапі Imperator: Rome розташовано понад 7 тисяч міст більшої частини Європи, Північної Африки, а також Західної, Центральної та Південної Азії.

Гра вийшла у 2019 році на ПК. На агрегаторі рецензій Metacritic у Imperator: Rome 76 балів від критиків та 4,6 – від гравців.

Також в Steam зараз діє спеціальна пропозиція, в рамках якої можна придбати гру Imperator: Rome зі знижкою 50% – за 239 грн.