The Elder Scrolls Online / store.playstation.com

The Elder Scrolls Online стала тимчасово безкоштовною. Випробувати гру можна з 1 по 6 квітня в Steam, а також з 1 по 13 квітня на PS4 та Xbox One.

Про це розробники повідомили на офіційному сайті гри.

Таку акцію розробники приурочили до дня народження гри. Скоро, 4 квітня The Elder Scrolls Online виповнюється 6 років. Крім того, з 1 по 15 квітня гра буде продаватися зі знижкою.

Відео дня

Також, на честь річниці в The Elder Scrolls Online з'явиться святкова подія. Вона почнеться зі спеціального квесту 2 квітня і закінчиться 14 квітня. За виконання першого квесту гравці отримають торт, який буде збільшувати кількість ігрового досвіду. Під час святкової події користувачам будуть доступні інші завдання і нагороди.

Що таке The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online – це багатокористувацька рольова онлайн-гра. Дії The Elder Scrolls Online розгортаються на вигаданому континенті Тамріель. Континент поділений на чотири великих ворогуючих фракції. Гравці можуть виступати за одну з цих фракцій у війні. Також користувачі можуть виконувати сюжетні квести, завдання гільдії або битися з іншими гравцями.