У "Гвінт" можна зіграти безкоштовно на ПК і смартфонах / playgwent.com

У колекційній картковій грі "Гвінт" з'явився бойовий пропуск – нова система рівнів під назвою "Пригода". Відповідне нововведення розробники додали з патчем 6.1.

Трейлер бойового пропуску "Пригода"

Тепер сезон в грі буде тривати три місяці. За цей час гравці зможуть прокачатися до 100 рівня. Кожного тижня розробники будуть відкривати нову главу пригод Геральта і Яскіра. Разом з ними гравці будуть отримувати тимчасові завдання.

Геральта можна буде кастомізувати / playgwent.com

Також в грі з'являться анімовані аватари і рамки. А користувачі зможуть відкривати різні нагороди і елементи кастомізації для Геральта. При купівлі преміуму гравці отримають легендарний скін Відьмака.

Що таке "Гвінт"

"Гвінт" – це умовно-безкоштовна колекційна карткова гра, створена за мотивами "Відьмака". Гравці змагаються в боях 1 на 1, використовуючи зібрану самостійно колоду карток. Щоб виграти, потрібно перемогти суперника у двох раундах з трьох, набравши більшу кількість очок на своєму полі. Гравці самі вирішують які картки покласти у колоду – найчастіше беруть ті, чиї здібності будуть синергувати один з одним. У кожної картки є вартість провізії, тому занадто велику колоду скласти не вийде і доведеться вирішувати, які картки брати, а які залишити.

Нагадаємо, "Гвінт" вийшов на ПК, а також на Android та iOS.