Darkest Dungeon / twitter.com

Darkest Dungeon – покрокова рольова гра з елементами roguelike отримає нове платне доповнення під назвою The Butcher's Circus.

Про це на офіційній сторінці гри в Twitter повідомили розробники зі студії Red Hook.

Головним нововведенням доповнення стануть PvP-бої, де гравці зможуть битися один з одним. Для цього можна буде зібрати окремий загін героїв, не ризикуючи основними персонажами гри. Крім того, в Darkest Dungeon з'являться рейтинги та ранги, можливість відкривати елементи для створення власного герба, а також гладіаторські прикраси, які можуть переламати хід битви.

Разом з доповненням у грі з'явиться нова міська локація – Похмурий цирк.

Трейлер Darkest Dungeon

Що таке Darkest Dungeon

Darkest Dungeon – це покрокова рольова гра з елементами roguelike. Гравець управляє групою чотирьох шукачів пригод, які обстежують підземелля під старовинним маєтком. В підземеллях, які генеруються випадково, герої повинні шукати фамільні реліквії і скарби, а також боротися з чудовиськами. Кожен персонаж у грі володіє унікальним набором характеристик, недоліків та умінь. Гравцеві потрібно стежити не тільки за здоров'ям героїв (вони можуть захворіти), але й за їх психічним станом. Якщо персонаж зійде з розуму від страху, він може відмовитися битися, почати бити своїх напарників або завдавати шкоди собі. Персонажів можна прокачувати, лікувати від хронічних хвороб та виправляти їх недоліки. Наприклад, якщо один з героїв алкоголік, він закриється в таверні і не захоче йти в рейд по підземеллях. Але головна особливість гри в тому, що персонажі тут гинуть назавжди. І якщо герой помер, то доведеться наймати новачка та заново його прокачувати.

Доповнення The Butcher's Circus вийде в травні. На цей час його вартість невідома.

Нагадаємо, минулого року розробники оголосили про створення сиквела Darkest Dungeon.