Режим "Гравітація" для World of Tanks Blitz

Компанія Wargaming напередодні Міжнародного дня польоту людини в космос запускає у грі World of Tanks Blitz новий режим під назвою "Гравітація". Він пройде з 10 по 16 квітня і буде доступний для танків з V по X рівень.

У новому режимі гравці зможуть битися в умовах зниженої гравітації. Завдяки цьому танки будуть літати, а шкоди від падіння буде значно нижче ніж звичайно. Водночас віддача після пострілу, потужність двигунів і максимальна швидкість танків істотно зростуть. Для цього типу бою користувачам буде доступна нова мапа "Море Спокою", а також локації "Міраж", "Ель-Аламейн", "Ешелон", "Гарячі піски", "Зимова Малинівка" і "Нормандія".

У режимі "Гравітація" гравців чекає безліч нагород, включаючи рідкісні аватари і камуфляж. Але найціннішими призами стануть чинні сертифікати на володіння ділянками Моря Спокою площею в 1 акр (близько 4047 квадратних метрів) на справжньому Місяці. Сертифікати надасть компанія Lunar Embassy, єдиний у світі офіційний продавець позаземних об'єктів з 1980 року.

"Це приголомшливий проект, і нам було дуже цікаво взяти в ньому участь. Ми з нетерпінням чекаємо наших нових сусідів по Місяцю. Можливо, це маленький крок для людства, але для спільноти віртуальних танкістів – це прорив", – зазначив Денніс Хоуп, голова корпорації Lunar Embassy.

Трейлер режиму "Гравітація" для World of Tanks Blitz

Подробиці про новий режим і умови отримання сертифіката можна буде дізнатися на спеціальній трансляції від розробників. Вона відбудеться сьогодні о 19:00.