Гравці World of Tanks отримають безкоштовно стратегію Master of Orion: Conquer the Stars / скріншот

Покрокова стратегія Master of Orion: Conquer the Stars стане безкоштовною для гравців World of Tanks. Її можна буде отримати з 9 по 23 квітня.

Про це на своєму офіційному сайті повідомила компанія Wargaming.net.

Щоб отримати Master of Orion гравцям потрібно буде виконати одне просте бойове завдання в режимі "Випадковий бій" в багатокористувацькій онлайн-грі World of Tanks. Після цього користувачі зможуть безкоштовно завантажити стратегію через Wargaming.net Game Center.

Читайте такожГравці World of Tanks Blitz можуть виграти ділянку на справжньому Місяці (відео)

В Master of Orion: Conquer the Stars гравці отримають 75 досліджуваних технологій,  понад 100 зоряних систем, а також можливість видозмінювати свої кораблі. Крім того, користувачі отримають доступ до доповнення Revenge of Antares і контенту з колекційного видання, яке містить в собі іншопланетну расу Ханат терранів та режим "класичної" графіки.

Трейлер Master of Orion: Conquer the Stars

Що таке Master of Orion: Conquer the Stars

Master of Orion: Conquer the Stars – це глобальна покрокова стратегія, яка вийшла у 2016 році на ПК. У Conquer the Stars гравець стає на чолі однієї з 10 доступних рас і бореться за космічне панування. У грі належить завойовувати і освоювати зоряні системи. Перемагати ворогів можна буде не тільки в бою, але і за допомогою навичок дипломатії.