Кадр з гри Total War: Shogun 2 / store.steampowered.com

Покрокова стратегія Total War: Shogun 2 від студії Creative Assembly стане безкоштовною. Гру можна буде отримати в Steam з 27 квітня до 1 травня.

Інформація про майбутню акцію з'явилася на порталі SteamDB.

Трейлер Total War: Shogun 2

Що таке Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 – це комп'ютерна покрокова стратегія, дії якої відбуваються в період феодальної роздробленості Японії у XVI столітті. Гравець в ролі лідера феодального клану повинен воювати, розв'язувати господарські питання і вести дипломатичні переговори. Головна мета гри – припинити міжусобні чвари і об'єднати країну під своїм керівництвом, ставши правителем всієї Японії. Геймплей Total War: Shogun 2 поєднує покрокову стратегію з тактикою в реальному часі. В покроковому режимі можна досліджувати карту, а вести битви вже доводиться в реальному часі, де всі дії має контролювати гравець.

Total War: Shogun 2 вийшла у 2011 році в Steam. На агрегаторі Metacritic у гри 90 балів від критиків і 8,4 – від гравців.

Нагадаємо, в іншому онлайн-магазині – Epic Games Store можна безкоштовно отримати хоррор Close To The Sun та детективний квест Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.