Uncharted: The Nathan Drake Collection вже можна скачати в PS Store / store.playstation.com

Сьогодні стартувала акція Play at Home, в рамках якої всі власники консолі PS4 отримають безкоштовно збірник Uncharted: The Nathan Drake Collection, а також пригодницьку гру Journey. Акція триватиме з 16 квітня до 6 травня.

Для того, щоб отримати ігри, підписка PS Plus не знадобиться. Трилогію Uncharted та гру Journey вже можна завантажити безкоштовно в PS Store.

Цікаво, що в Китаї та Німеччині власникам PS4 замість Uncharted: The Nathan Drake Collection дадуть безкоштовно платформер Knack 2.

Трейлер Uncharted: The Nathan Drake Collection

Що таке Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted: The Nathan Drake Collection – це збірка з трьох ігор: Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves та Uncharted 3: Drake's Deception. Всі три частини є перевиданням для PS4 і розповідають про пригоди шукача скарбів Нейтана Дрейка. Uncharted це не лише одна з головних ексклюзивних франшиз на Playstation, але ще й одна з кращих пригодницьких ігор.

Отримати безкоштовно Uncharted: The Nathan Drake Collection можна тут.

Трейлер Journey

Що таке Journey

Journey – це атмосферна гра від студії Thatgamecompany. Гравець в ролі таємничого героя в незвичайному одязі повинен пройти через пустелю до далекої гори. У грі немає мап і підказок, а сюжет подається без слів. Під час проходження, гравець зможе знайти різні предмети і сліди існування цивілізації, які допоможуть зрозуміти історію цього світу.

Отримати безкоштовно Journey можна тут.

Нагадаємо, в цьому місяці передплатники PS Plus можуть безкоштовно отримати заключну частину пригодницького екшну про Нейтана Дрейка – Uncharted 4: A Thief's End.