Кадр з гри Uncharted 4: A Thief's End / store.playstation.com

У квітні передплатники PS Plus отримають гоночний симулятор Dirt Rally 2.0 та пригодницький екшн Uncharted 4: A Thief's End. Відповідну інформацію повідомила компанія PlayStation на своєму каналі в YouTube.

Квітневі гри в PS Plus

Що таке Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End – це заключна частина пригодницького екшну про шукача скарбів Нейтана Дрейка. У цій частині Дрейк зустріне свого зниклого брата Сема, який сильно заборгував суворому наркобарону. Щоб допомогти братові Нейтан вирушає на пошук міфічної піратської колонії, де заховані скарби пірата Генрі Евері.

Читайте такожУ PS Store почався масштабний весняний розпродаж

Гра вийшла у 2016 році і стала одним з найуспішніших ексклюзивів платформи PlayStation. Uncharted 4 отримала безліч нагород за візуальні досягнення, акторську гру, сценарій, анімації, а також статуетку BAFTA за «найкращу гру 2016 року».

Трейлер Uncharted 4: A Thief's End

Що таке Dirt Rally 2.0

Dirt Rally 2.0 – гоночний симулятор, де гравці можуть змагатися на офіційних трасах чемпіонату Міжнародної автомобільної федерації FIA. У грі безліч знаменитих суперкарів, а також кілька режимів, у тому числі і мультиплеер.

Трейлер Dirt Rally 2.0

Отримати ігри можна буде 7 квітня. До цього передплатники PS Plus можуть завантажити ремейк легендарної гри Shadow of the Colossus і платформер Sonic Forces.