Кадр з гри Batman: Arkham Knight / store.steampowered.com

Цього тижня, 24 квітня, з сервісу "хмарного" геймінга GeForce Now приберуть ігри студій Warner Bros, Codemasters, Klei Entertainment та Xbox Game Studios. Таким чином передплатникам не будуть доступні Halo: The Master Chief Collection, Gears of War, Forza, серія Batman: Arkham, Mortal Kombat та інші ігри.

Про це на своєму офіційному сайті повідомила компанія Nvidia.

Причини, за яким були видалені гри, компанія не повідомила. Однак у Nvidia зазначили, що незабаром у сервісі GeForce Now стане більше ігор студії Ubisoft, включаючи Rainbow Six Siege, Ghost Recon, The Division, Watch Dogs, серії Assassin's Creed та Far Cry.

Відео дня

Крім того, віце-президент GeForce Now, Філ Эйслер, заявив, що команда веде переговори з онлайн-магазинами, щоб вони відзначали ігри, доступні для стрімінгу одразу після релізу.

Що таке GeForce Now

GeForce Now – це сервіс "хмарного" геймінга, який дає можливість грати в ігри на слабких комп'ютерах або смартфонах. Для того, щоб скористатися сервісом, потрібно оформити платну підписку, купити потрібну гру у Steam або інших онлайн-магазинах, а також мати доступ до високошвидкісного інтернету.

Нагадаємо, раніше з сервісу "хмарного" геймінга GeForce Now свої ігри зажадали прибрати компанії Activision Blizzard, Bethesda, 2K, а також автори інді-гри The Long Dark.