фото wargaming.net

Цими вихідними, 12 та 13 червня, відбудеться фінал щорічного кіберспортивного онлайн-турніру "Час танків". Для участі в чемпіонаті зареєструвалося 169910 геймерів. З них 33363 гравці з України.

Як розповіли у Wargaming, кількість учасників турніру "Час танків" зросла майже у три рази в порівнянні з минулим роком, коли свої заявки подали 58 тисяч осіб.

"Для нас така кількість бажаючих стала приємною несподіванкою. Це говорить про те, що турнір привертає все більше уваги з боку гравців. Попереду на нас чекає фінальна стадія турніру і найцікавіші битви", — заявив регіональний паблішинг-продюсер World of Tanks Євген Криштапович.

Відео дня

Турнір проходив у 3 етапи. Позаду залишився командирський залік і групова стадія, після якої в плей-офф вийшли 32 команди. У фіналі на них чекають битви за системою Single Elimination (навиліт). Переможе та команда, яка виграє всі матчі стадії плей-офф.

Серед нагород, які дістануться кожному члену команди-переможця, будуть гарнітури, твердотільні накопичувачі, смарт-годинники та потужні ігрові ноутбуки.

Подивитися трансляцію матчів можна буде на офіційному YouTube-каналі World of Tanks.