Зареєструватися для участі в турнірі потрібно до 23 травня / фото wargaming.net

Студія Wargaming анонсувала міжнародний кіберспортивний турнір "Час танків". Він пройде в онлайн-форматі і збере гравців з різних європейських країн, включаючи Україну.

Реєстрацію буде відкрито тиждень. Вона завершиться 23 травня. Автори закликають українських "танкістів" взяти участь. Так минулого року до трійки фіналістів турніру увійшла команда, капітаном якої був українець.

Після реєстрації учасників розподілять по групах відповідно до 12 географічних регіонів, в яких вони битимуться, повідомляють розробники.

Відео дня
  • З 24 по 30 травня на гравців чекає командирський залік. У ньому зможуть взяти участь всі бажаючі. Для цього потрібно буде грати на танках десятого рівня у випадкових боях протягом певного часу. Також учасники командирського заліку отримають можливість виконувати спеціальні бойові завдання та отримувати за це ігрове майно.
  • 64 найкращих гравці, що потрапили на перші позиції за кількістю заробленого чистого досвіду, проведених боїв і сумарної шкоди, пройдуть у фінал турніру. Кожен з них зможе запросити до своєї команди ще двох гравців, щоб битися за першість у груповій стадії. Цей етап відбудеться з 5 по 6 червня.
  • У плей-офф вийдуть 32 команди. З 12 по 13 червня вони зіграють за системою Single Elimination (навиліт). Переможе та команда, яка виграє усі матчі стадії плей-офф.

На учасників турніру чекає безліч нагород, серед яких гарнітури, смарт-годинник, потужні ігрові ноутбуки та багато іншого.