Кадр з гри Alien: Isolation / store.steampowered.com

В магазині цифрової дистрибуції Steam проходить розпродаж під назвою Alien Day, в рамках якого можна отримати ігри про Чужого за знижками до 95%. Акція триватиме до 28 квітня.

Найбільшу знижку отримала одна з найкращих ігор про Чужого – Alien: Isolation. Її віддають всього за 24 грн.

Трейлер Alien: Isolation

Про що Alien: Isolation

Alien: Isolation – це хорор, створений за мотивами оригінального фільму Рідлі Скотта. За сюжетом Аманда, дочка Елен Ріплі вирушає на торговельну станцію «Севастополь», куди доставили чорний ящик корабля «Ностромо», на якому працювала її мати. По прибутті з'ясовується, що станція практично спорожніла, оскільки на неї пробрався смертоносний іншопланетний монстр – Чужий. Тепер Аманді потрібно вижити і знайти спосіб врятуватися. Гра примітна тим, що тут дуже детально відтворені декорації оригінального фільму. До того ж, головна героїня не може вбити Чужого, тому основний геймплей заснований на тому, що Аманді потрібно ховатися від монстра, робити пастки, відволікати його і намагатися уникати з ним зустрічі. Гра вийшла у 2014 році і була тепло прийнята критиками та гравцями.

Крім Alien: Isolation в Steam також можна отримати за знижкою шутери Aliens: Colonial Marines та Aliens vs Predator. А ще за знижкою у 80% можна придбати збірник Alien Bundle, куди увійшли гри Alien: Isolation, Aliens: Colonial Marines та Aliens vs Predator.

Нагадаємо, в PS Store стартував розпродаж «Хіти Японії», в рамках якого знижки до 80% отримали Resident Evil 2 Remake, Dark Souls 3, Monster Hunter World: Iceborne і ще близько 360 ігор.