Безкоштовні вихідні пройдуть в Assassin's Creed Origins з 19 по 21 червня / store.playstation.com

Екшн Assassin's Creed Origins стане тимчасово безкоштовним. Акція пройде в сервісі цифрової дистрибуції Uplay з 19 по 21 червня.

Читайте такожЧітери заповнили Red Dead Online персонажами в костюмах Ку-клукс-клану

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомила студія Ubisoft.

Розробники зазначили, що завантажити гру користувачі Uplay можуть вже зараз, а почати грати безкоштовно можна буде завтра о 23:00 за київським часом. Весь прогрес у грі з безкоштовних вихідних буде перенесений в повну версію Assassin's Creed Origins. На неї в Uplay наразі діє знижка 80%.

Ще варто зазначити, що до 25 червня в PS Store на Assassin's Creed Origins також діє знижка 73%. Гру можна придбати за 499 грн.

Трейлер Assassin's Creed Origins

Що таке Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins – це приквел до серії екшенів про стародавній орден асасинів. Дії гри розгортаються в стародавньому Єгипті. За сюжетом головний герой, меджай на ім'я Байєк, виявляється втягнутий в протистояння з людьми, які згодом організовують Орден Тамплієрів. Assassin's Creed Origins вийшла у 2017 році на ПК, PlayStation 4 та Xbox One. На агрегаторі Metacritic ПК-версія гри отримала 84 бали від критиків та 6,8 бала від користувачів.

Нагадаємо, в іншому цифровому магазині, GOG, стартувала роздача третьої частини «Відьмака». Отримати безкоштовну копію The Witcher 3: Wild Hunt для GOG можуть ті, хто вже придбав гру на PlayStation 4, Xbox One або ПК. Ті, у кого вже є ця гра в GOG, отримають безкоштовну копію третього «Відьмака», яку можна подарувати. Акція триватиме до 23 червня.