Assassin's Creed Valhalla вийде наприкінці цього року / ubisoft.com

В ніч на 6 липня в YouTube потрапило 30-хвилинне відео з демонстрацією геймплею майбутнього екшену Assassin's Creed Valhalla.

Це перший ролик, де можна оцінити ігровий процес в новій частині Assassin's Creed.

Злитий геймплей Assassin's Creed Valhalla

У відео можна побачити процес захоплення фортеці, бойову систему, дерево прокачування навичок, а також поїздки на коні. До речі, під час переміщення на коні гравець може увімкнути кінематографічну камеру. У якості головного героя виступає жіноча версія Эйвора. Деякі елементи геймплея, включаючи інтерфейс і цифри завданої шкоди, переїхали в Valhalla з попередньої частини серії - Assassin's Creed Odyssey.

Ймовірно, ролик записувався з раннього білду гри і не призначався для публічної демонстрації. Офіційно геймплей покажуть 12 липня на презентації Ubisoft.

Трейлер Assassin's Creed Valhalla

Про що Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla – це нова частина серії екшенів про стародавній орден асасинів. Дії гри починаються у 873 році за часів завоювань вікінгів. Гравцеві належить узяти на себе роль воїна Ейвора, який разом зі своїм кланом вирушає до земель Англії. Клану Ейвора протистоять лідери чотирьох англо-саксонських королівств: Вессекса, Нортумбрії, Східної Англії і Мерсії на чолі з Альфредом Великим. Також в Assassin's Creed Valhalla буде продовжена сюжетна гілка Лейли Хасан – героїні з попередніх частин серії. 

Assassin's Creed Valhalla вийде в кінці 2020 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X.