Кадр з ПК-версії Days Gone / фото Bend Studio

Колишній ексклюзив PlayStation, постапокаліптичний зомбі-бойовик Days Gone вийде на ПК вже наступного місяця – 18 травня.

Про це розробники повідомили в блозі PlayStation.

У гру додали підтримку надшироких моніторів, підвищили рівень деталізації, збільшили дальність промальовування, розширили налаштування графіки, а також оновили фоторежим.

Крім того, гравці на ПК зможуть використовувати не лише клавіатуру і мишу, але також геймпади від консолей PlayStation та контролери інших виробників, включаючи Xbox.

Екшен Days Gone вже став доступний для попереднього замовлення на онлайн-майданчиках Steam та Epic Games Store за ціною у 999 грн.

Трейлер Days Gone на ПК

Детальніше про Days Gone

  • Days Gone – це екшен від третьої особи в декораціях постапокаліпсису.
  • Дії гри розгортаються через 2 роки після глобальної пандемії, яка перетворила більшу частину населення планети на "фріків" – місцевий аналог зомбі.
  • Головним героєм виступає найманець Дікон Сент-Джон – колишній член байкерського угруповання "Скажені пси".
  • У грі можна досліджувати відкритий світ на мотоциклі, шукати табори вцілілих та битися з "фріками".
  • Гравець може відкривати нові здібності, створювати пастки та модифікувати зброю.
  • Одна з особливостей Days Gone – величезні хвилі зомбі, від яких герою потрібно рятуватися.

Спочатку гра вийшла у 2019 році ексклюзивно для PlayStation 4. Про реліз Days Gone на ПК повідомив президент Sony Interactive Entertainment Джим Райан у лютому цього року. Тоді глава SIE підкреслив, що в найближчі кілька років в Steam та Epic Games Store вийдуть ще декілька ексклюзивів PlayStation.

Нагадаємо, що в цьому місяці передплатники сервісу PS Plus на консолях PlayStation можуть отримати Days Gone безкоштовно.