Diablo IV / фото TechRadar

В Diablo IV реалізовано п'ять класів — друїд, варвар, некромант, чарівниця і розбійниця. У кожного з них є свої особливості, які забезпечують унікальний геймплей. Однак в плані популярності спеціалізації не рівні. Користувачі частіше грають одними персонажами і рідше — іншими. Це стало відомо завдяки недавньому дослідженню.

Журналісти GameRant порівняли статистику досягнень на Xbox. У кожного класу є спеціальний трофей за вбивства супротивників, який вдається отримати за дві години проходження. На основі цих даних вдалося скласти рейтинг, адже чим більше користувачів отримали конкретну нагороду, тим популярніший персонаж.

На п'ятому місці з показником 12,25% виявився друїд. Слідом йде варвар, у якого 14,33%. В середині списку розташувався некромант, який має 25,25%. Розбійниця лише трохи випередила попередній клас. Спеціалізоване досягнення при грі за цього персонажа отримали 25,55% користувачів. А на вершині знаходиться чарівниця з показником 31,34%. Окремо варто відзначити, що на PlayStation і ПК рейтинг може відрізнятися.

Відео дня

Коротко про Diablo IV

  • Це продовження знакової серії екшен-RPG від Blizzard Entertainment. Сюжет в грі присвячений боротьбі з Ліліт, прародителькою людства і дочкою Мефісто. Вона знайшла свободу і збирається поневолити весь Санктуарій.
  • Diablo IV відзначилася відкритим світом, який включає більше 150 підземель, Випадкові події і безліч квестів. Для подорожей по локаціях можна використовувати їздових тварин.
  • Прокачування персонажа і видобуток якомога кращої екіпіровки — це головні цілі в Diablo IV, як і в попередніх частинах.
  • У грі реалізований мультиплеєр і кооператив — як мережевий, так і за одним екраном.
  • Diablo IV вийшла 6 червня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: