Overwatch 2 все ще не отримав дату виходу / playoverwatch.com

Компанія Blizzard відвідала фестиваль Summer Game Fest, на якому презентувала оновлений дизайн двох персонажів з майбутнього багатокористувацького шутера Overwatch 2. Ними виявилися Батист і Сомбра.

Ролик з Сомброю і Батистом в Overwatch 2

Через три роки після анонсу сиквела, компанія неохоче ділиться новинами про гру. Спочатку розробники обіцяли, що у старої і нової частини буде один клієнт. При цьому перший Overwatch переведуть на новий движок і забезпечать новими режимами для мультиплеєра. Серед них PvP-режим під назвою Push, в якому дві команди мусять перетягувати один і той же вантаж на мапі. Однак після цієї презентації і сюжетного трейлера Blizzard практично не показувала сиквел.

Сюжетний трейлер Overwatch 2

Незабаром Мережею поповзли чутки про проблеми з розробкою. А у квітні цього року компанію покинув геймдиректор Overwatch Джефф Каплан. Він пропрацював в студії 19 років.

Нагадаємо, Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть битви на складно влаштованих аренах. В грі існує три класи героїв з унікальними здібностями. Overwatch вийшов на ПК, Xbox One, PS4 та Nintendo Switch. У 2016-му шутер був визнаний "Грою року" за версією The Game Awards.