Diablo IV / фото Blizzard Entertainment

Diablo входить в число культових ігрових серій з легендарним минулим. Перші дві частини франшизи здійснили революцію в жанрі екшен-RPG і запам'яталися, як дивовижні творіння. Однак Blizzard Entertainment вважає, що майбутня "четвірка" затьмарить своїх попередників.

Такою думкою в інтерв'ю порталу PCGamesN поділилися генеральний менеджер франшизи Diablo Род Фергюссон і голова розробки Diablo IV Джо Шелі. Перший під час інтерв'ю ємко охарактеризував майбутній проєкт. Директор серії заявив: "Це найкраща Diablo з усіх ігор Diablo".

Зрозуміло, що Фергюссон намагається максимально підігріти інтерес до четвертої частини. Однак розмови про перевагу над сиквелом до релізу можна назвати сміливим кроком. Якщо в Diablo IV раптом виявляться проблеми. розробникам обов'язково пригадають їх гучне висловлювання.

Відео дня

В інтерв'ю керівники поділилися й іншою інформацією. Вони заявили, що четверта частина зможе похвалитися найпотужнішим сюжетом у франшизі. А ще в грі поєднуються кращі аспекти з попередників — поліпшена бойова система, якісний сюжет, похмура атмосфера і приземлений світ, де відчуваєш себе героєм.

За словами Фергюссона і Шелі, Blizzard прагнула дотримати баланс між звичною концепцією і нововведеннями в Diablo IV. Наприклад, в гру повернулася зловісна атмосфера, але з'явився відкритий світ. Поєднання вийшло успішним, якщо судити за відгуками після бета-версії. Як повідомили Фергюссон і Шелі, розробники неймовірно задоволені, що користувачі позитивно оцінили їхню працю.

Коротко про Diablo IV

  • Це продовження знакової серії екшен-RPG від Blizzard Entertainment. Сюжет в грі присвячений боротьбі з Ліліт, прародителькою людства і дочкою Мефісто. Вона знайшла свободу і збирається поневолити весь Санктуарій.
  • Diablo IV відзначиться відкритим світом, який включає більше 150 підземель, Випадкові події і безліч квестів. Для подорожей по локаціях можна використовувати їздових тварин.
  • Прокачування персонажа і видобуток якомога кращої екіпіровки — це головні цілі в Diablo IV, як і в попередніх частинах.
  • У грі реалізований мультиплеер і кооператив — як мережевий, так і за одним екраном.
  • Diablo IV вийде 6 червня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: