CD Projekt RED оголосила про створення нової гри у всесвіті "Відьмака" / фото CDPR

CD Projekt RED анонсувала новий проект у всесвіті The Witcher. Це буде одиночне відгалуження від "Гвинту" — карткової колекційної гри, яка вперше з'явилася в "Відьмаку 3", а потім перетворилася на самостійний продукт. Раніше для ККІ вже випустили один спін-офф — Thronebreaker: The Witcher Tales. Однак CDPR каже, що новий проект не стане аналогом пригод королеви Меви.

Фото CD Projekt RED

Інформацією про гру поділилося видання IGN. Журналісти повідомили, що проект має кодову назву Project Golden Nekker і вийде в 2022 році. Його створенням займається команда "Гвинту", яка поки не поспішає ділитися деталями. Розробники лише підтвердили, що проект буде одиночним і не стане черговою частиною The Witcher Tales. Повноцінний анонс гри, судячи з усього, відбудеться навесні або влітку.

Фото CD Projekt RED

Провідний розробник "Гвинту" з комунікацій зі спільнотою Павло Бурза дав наступний коментар з приводу анонса: "Це не чергова [гра] Witcher Tales, а дещо інше. Ми прагнемо створити захоплюючий одиночний проект для гравців, які віддадуть перевагу йому, а не змагальному багатокористувацькому Gwent".

Фото CD Projekt RED

Інша інформація про Project Golden Nekker

  • Перші малюнки прийдешньої новинки CD Projekt RED виконані в стилі "Гвинту". На них показуються золотий накер, вулиця міста, воїн та інше.
  • Після релізу Thronebreaker: The Witcher Tales нові карти з гри перенесли в "Гвинт". Судячи з усього, у випадку з Project Golden Nekker розробники вчинять аналогічно.

Вас також можуть зацікавити новини: