The Witcher 3: Wild Hunt / фото CD Projekt RED

У березні поточного року польська студія CD Projekt RED призупинила розробку Project Sirius. Це відгалуження в серії The Witcher, яким займається Тhe Molasses Flood, внутрішня команда CDPR. Після такого рішення здавалося, що проект скасують, але обійшлося. Для гри вибрали нову концепцію і перезапустили виробництво.

Про це стало відомо з фінансової замітки на офіційному сайті CD Projekt RED. Польська студія списала значну частину коштів, витрачених на розробку за 2022 рік і перший квартал 2023-го. Сума склала 24,2 млн злотих (приблизно $8,7 млн) за поточним курсом.

За словами CDPR, таке фінансове рішення було прийнято у зв'язку з рішенням продовжувати виробництво Project Sirius, але вже з урахуванням нової концепції. Від попередніх напрацювань Тhe Molasses Flood повністю не відмовилися. Вони стали основною при виборі свіжого творчого напрямку. Іншими подробицями CD Projekt RED не поділилася.

Відео дня

Що відомо про Project Sirius

  • За створення гри відповідає команда The Molasses Flood, яку CDPR придбала восени минулого року. Проектом займаються понад 60 осіб, а польський офіс CD Projekt RED підтримує колектив.
  • У Sirius з'являться як вручну створені, так і процедурно згенеровані елементи світу. Про це стало відомо зі списку вакансій на сайті The Molasses Flood.
  • Це буде перша гра з мультиплеєром для CD Projekt RED. Багатокористувацька складова стане добавкою до сюжетної кампанії.

Вас також можуть зацікавити новини: