CDPR хотіла показати у вступній сцені «Відьмака 3» геніталії головного героя / фото Windows Central

Вступна сцена з The Witcher 3: Wild Hunt, де Геральт приймає ванну, стала культовою. Однак вона могла бути набагато еротичнішою. Розробники з CD Projekt RED всерйоз роздумували над демонстрацією геніталій головного героя в цьому епізоді.

Такою інформацією поділився провідний дизайнер квестів в серії The Witcher і виконуючий обов'язки наративного дизайнера Філіпп Вебер. Він відреагував на повідомлення виконавчого продюсера і шоураннера Cyberpunk: Edgerunners Рафала Джакі в Twitter. Останній опублікував пост про те, як у згаданому аніме хотіли показати геніталії Девіда.

Вебер відповів на це: "Досі пам'ятаю тему на 100+ повідомлень у сторонній гілці нашої корпоративної пошти під час [розробки] The Witcher 3, де люди обговорювали, чи покажемо ми пеніс Геральта у ванній. Я був за".

Відео дня

Коротко про The Witcher 3: Wild Hunt

  • The Witcher 3: Wild Hunt — це заключна частина трилогії "Відьмак", створеної за мотивами однойменної серії романів польського письменника Анджея Сапковського.
  • Гра розповідає про пригоди професійного мисливця на чудовиськ, Геральта з Рівії.
  • "Відьмак 3" вийшла 19 травня 2015 року на ПК, PlayStation 4 і Xbox One.
  • Третю частину захоплено прийняли критики і користувачі. Творіння CD Projekt RED заслужено отримало титул "гра року" і зробило значний вплив на індустрію.

Вас также могут заинтересовать новости: