Civilization VI / pcgamer.se

Студія Firaxis Games анонсувала сезонний абонемент New Frontier Pass для покрокової стратегії Civilization VI. До нього увійдуть шість нових доповнень.

Про це розробники повідомили на офіційному сайті гри.

«Завдяки абонементу New Frontier ми не лише будемо випускати нові матеріали на постійній основі, але й отримаємо більше можливостей залишатися на зв'язку з гравцями весь той час, поки продовжуємо працювати над такими наборами доповнень», – зазначив провідний дизайнер гри Ентон Стренгер.

Відео дня

Перше DLC з сезонного абонемента New Frontier Pass вийде вже 21 травня. До нього увійдуть дві нові цивілізації — Майя і Велика Колумбія. Доповнення додасть у гру новий режим «Апокаліпсис», нових лідерів, дива природи та міста-держави.

DLC будуть виходити з травня 2020 року по березень 2021 року / civilization.com

Наступні DLC з'являться в липні, вересні та листопаді. Два останні доповнення вийдуть вже у 2021 році – у січні та березні. Абонемент New Frontier буде доступний на ПК, PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch. На платформах Android та iOS він вийде пізніше. Всім, хто придбає New Frontier розробники подарують ексклюзивні ігрові матеріали «Персона: Теодор Рузвельт» та «Персона: Катерина Медічі», куди увійдуть нові моделі лідерів та інші бонуси.

Крім того, в студії зазначили, що кожне доповнення можна буде купувати окремо.