Реліз Cyberpunk 2077 знову відклали / фото store.playstation.com

Польський рольовий екшн Cyberpunk 2077 знову перенесли. Нова дата релізу – 10 грудня.

Про це студія CD Projekt RED повідомила на офіційній сторінці гри у Twitter.

Розробники написали відкритого листа / фото twitter.com/CyberpunkGame

Спочатку Cyberpunk 2077 мав вийти 19 листопада. Раніше майстер-диск з грою вже був відправлений до друку. Це означало, що реліз більше не будуть відкладати. Однак у розробників виникли нові труднощі.

Відео дня

Читайте такожУ мережі з'явилися ролики з розпакуванням PlayStation 5 та порівнянням з Xbox Series X

Співзасновник CD Projekt Марчін Івінскі та голова студії Адам Бадовскі звернулися до шанувальників з відкритим листом. Розробники розповіли, що затримка викликана тим, що студії доводиться тестувати гру одразу на великій кількості платформ. Крім традиційних ПК, PS4 та Xbox One, гру готують до виходу на PS5, Xbox Series X та Google Stadia.

Додатковий 21 день автори витратять на "полірування" гри. Схожу причину розробники озвучували і при попередньому перенесенні, коли дата релізу Cyberpunk 2077 переїхала з 17 вересня на 19 листопада.

Івінскі та Бадовскі в черговий раз принесли гравцям вибачення.

Варто також зазначити, якщо Cyberpunk 2077 вийде в грудні, то він не зможе боротися за звання "Найкращої гри року" на The Game Awards 2020.

Cyberpunk 2077

  • Cyberpunk 2077 – це гра в жанрі action/RPG з видом від першої особи, створена за мотивами настільної гри "Кіберпанк 2020". Гру розробляє студія CD Projekt RED, яка до цього випустила хітовий фентезі-блокбастер The Witcher 3: Wild Hunt.
  • Сюжет зосередиться навколо персонажа на ім'я Ві, який живе в місті майбутнього – Найт-Сіті.
  • Гра вийде на PlayStation 4, Xbox One та ПК, а також на консолях нового покоління – PlayStation 5 та Xbox Series X.