Для гри вийшло безкоштовне доповнення The Butcher's Circus / store.steampowered.com

Darkest Dungeon – покрокова рольова гра з елементами roguelike стала тимчасово безкоштовною в магазині цифрової дистрибуції Steam. Акція присвячена виходу нового безкоштовного доповнення під назвою The Butcher's Circus.

Безкоштовні вихідні закінчаться 1 червня о 20:00 за київським часом.

Трейлер Darkest Dungeon

Що таке Darkest Dungeon

Darkest Dungeon – це покрокова рольова гра з елементами roguelike. Гравець управляє групою чотирьох шукачів пригод, що обстежують підземелля під старовинним маєтком.

Читайте такожГукати всіх нагору! Найкращі ігри з піратською тематикою

В підземеллях, які генеруються випадковим чином, герої повинні шукати фамільні реліквії і скарби, а також боротися з чудовиськами. При цьому кожен персонаж у грі володіє унікальним набором характеристик, недоліків та умінь. Гравцеві потрібно стежити не лише за здоров'ям героїв (вони можуть захворіти), але й за їх психічним станом. Якщо персонаж збожеволіє від страху, він може відмовитися битися, почати бити своїх союзників або завдавати шкоди собі. Під час проходження персонажів можна прокачувати, лікувати від хронічних хвороб і виправляти недоліки їх характеру. Наприклад, якщо один з персонажів алкоголік, він закриється в таверні і не захоче йти в рейд по підземеллях. Але головна особливість гри в тому, що герої тут гинуть назавжди. І якщо персонаж помер, то доведеться наймати новачка і заново його прокачувати.

Нагадаємо, доповнення The Butcher's Circus додало в гру PvP-бої, де користувачі зможуть битися один з одним. Для цього можна буде зібрати окремий загін героїв, не ризикуючи основними персонажами гри.

У Darkest Dungeon з'явилися PvP-бої / store.steampowered.com

Ще в Darkest Dungeon з'явилися рейтинги та ранги, можливість відкривати елементи для створення власного герба, а також гладіаторські прикраси, які можуть змінити хід битви. Крім того, в грі з'явилася нова міська локація – Похмурий цирк.