У період безкоштовних вихідних на гру діятиме знижки / store.playstation.com

DayZ – зомбі-шутер з елементами виживання знову став тимчасово безкоштовним. Акція стартувала сьогодні в магазині цифрової дистрибуції Steam і закінчиться 25 травня о 20:00 за київським часом.

Про це на своєму офіційному сайті повідомила компанія Bohemia Interactive.

Трейлер DayZ

У період безкоштовних вихідних на гру діє знижка 40%. Придбати DayZ в Steam можна за 599 грн. Крім того, знижку у 20% отримало доповнення під назвою «Лівонія» – його віддають за 239 грн.

Читайте такожРеліз шутера Valorant відбудеться 2 червня

Також в період дії акції передплатники сервісу Xbox Live Gold можуть отримати DayZ зі знижкою 40%. А власники PlayStation 4 можуть придбати стандартне видання гри зі знижкою 52% – за 799 грн.

Що таке DayZ

DayZ – це зомбі-шутер з елементами виживання. Дії гри розгортаються на просторах вигаданої пострадянської країни Чорнорусь, населення якої вразив невідомий вірус. Велика частина людей перетворилася на зомбі і представляє серйозну небезпеку. Гравцям потрібно здобувати важливі для виживання ресурси, битися з зомбі та іншими ворогами.

Нагадаємо, DayZ вийшла в ранній доступ у 2013 році. У 2018-му відбувся повноцінний реліз гри в Steam, а через рік DayZ вийшла на PlayStation 4 та Xbox One.