Автори World of Tanks вперше провели "День танкіста" в онлайн-форматі / фото wargaming.net

Вчора, 13 вересня, творці World of Tanks провели масштабний фестиваль "День танкіста". Через пандемію COVID-19 захід вперше проходив в онлайн-форматі.

Читайте такожЧитери, італійські танки та версія для слабких ПК. Автори World of Tanks відповіли на 10 питань про гру

В межах фестивалю розробники провели два кіберспортивних змагання: "Клановий суперкубок" та фінал змагання "Сталевий мисливець 2020. Турнір блогерів". Як зазначили у Wargaming, за битвами на офіційних майданчиках World of Tanks та каналах популярних танкових блогерів спостерігало понад 3 мільйонів глядачів.

Всім, хто дивився трансляцію на офіційному майданчику розробників, WG Watch, не менше 5 хвилин, протягом двох тижнів буде нарахована особлива медаль – "День танкіста: гість".

Як пройшов "Клановий суперкубок"

Турнір "Клановий суперкубок" відкрив фестивальну програму. У ньому між собою змагалися кращі гравці Європи та СНД-регіону, що представляють клани FAME та MERCY відповідно. Перемогу з розгромним рахунком 5:0 здобула команда з СНД. Вона виграла $25 тисяч та 500 тисяч ігрового золота в казну клану.

Як пройшов "Сталевий мисливець 2020. Турнір блогерів"

Слідом за "Клановим суперкубком" відбувся довгоочікуваний фінал турніру "Сталевий мисливець 2020". У ньому на окремому сервері між собою воювали 20 блогерів. Перемогу і приз у розмірі 500 тисяч грн отримав білоруський "танкіст" ISERVER.

Також у Wargaming приготували безліч призів для гравців. Всі бажаючі перевірити свої сили у World of Tanks зареєструвалися для участі в особистому заліку. Тепер їм належить виконати спеціальну больову задачу у грі. Всі, хто зробить це до 20 вересня, отримають тематичні написи, емблеми, декалі та медаль.

Найкращим учасникам дістанеться також преміум-техніка та ігрове золото.

Головні моменти онлайн-фестивалю

Про фестиваль "День танкіста"

  • "День танкіста" – це щорічний фестиваль, який проводиться творцями World of Tanks у Мінську.

    З 2017 року фестиваль став офіційним міським святом в Мінську, на який щорічно збирається понад 100 тисяч відвідувачів.

    Крім турнірів і спілкування з розробниками, на фестивалі часто виступають відомі артисти, серед яких The Offspring, Воплі Відоплясова, 5'Nizza та інші.

    У 2020 році через пандемію коронавірусу захід було вирішено перевести в онлайн-формат.