Гравці можуть завантажити безкоштовну демо-версію Desperados III в Steam / скріншот

Сьогодні, 16 червня, на ПК, PlayStation 4 та Xbox One вийшла тактична стратегія Desperados III. У зв'язку з цим на агрегаторі рецензій Metacritic стали з'являтися перші оцінки гри.

Читайте такожТактичні халепи на Дикому Заході. Рецензія на Desperados III

Сайт Metacritic врахував понад 30 рецензій від різних видань. В результаті середня оцінка ПК-версії третьої частини Desperados на агрегаторі склала 86 балів від критиків та 9,3 бала від гравців. Такий же бал поставили грі користувачі PlayStation 4. Загалом гру хвалять за помірний темп, гарний левел-дизайн та синергію персонажів.

УНІАН також пройшов Desperados III та поставив тактиці від студії Mimimi Games 7,5 балів з 10 можливих. Нашу рецензію на гру можна прочитати тут.

Розробники заявили, що протягом року випустять для Desperados III сезонний абонемент з трьома новими завданнями, а також два безкоштовних оновлення, які стануть доступні гравцям у липні та в серпні. Безкоштовні оновлення додадуть в гру по чотири нових завдання.

Релізний трейлер Desperados III

Крім того, в Mimimi Games зазначили, що користувачі Steam можуть завантажити безкоштовну демо-версію Desperados III. У ній гравцям буде доступний один рівень гри. Така ж демоверсія скоро з'явиться й на PlayStation 4.