У доповненні до Terminator: Resistance гравці виступлять на боці машин / фото Teyon

Польська студія Teyon випустила безкоштовне доповнення до свого шутера Terminator: Resistance. Головним нововведенням DLC став режим Infiltrator. У ньому гравці візьмуть на себе роль термінатора T-800.

У режимі Infiltrator гравці виступлять на боці машин, повідомили розробники. Керуючи термінатором T-800, користувач повинен буде збирати розвіддані про опір, знищувати опорні пункти людей і ліквідувати польового командира. Якщо одне із завдань буде провалено, доведеться починати спочатку.

Тизер Terminator: Resistance-Infiltrator Mode

Все це буде відбуватися на новій мапі, а свої результати можна буде опублікувати в таблицю лідерів.

Додаток Infiltrator вже доступний у цифровому магазині Steam.

Крім того, для Terminator: Resistance вийшов безкоштовний комікс під назвою Zero Day Exploit. Він став приквелом і розповість про те, що сталося з командиром Джесікою Берон і доктором Маком до подій гри.

Комікс-приквел до гри / фото Teyon

Про що Terminator: Resistance

  • Історія гри розгортається в постапокаліптичному 2028 році в Лос-Анджелесі, де солдати опору на чолі з Джоном Коннором б'ються проти роботів під керівництвом штучного інтелекту «Скайнет». Гравцеві пропонується стати солдатом опору на ім'я Джейкоб Ріверс. У грі присутні елементи стелсу і кілька варіантів фіналу.
  • Terminator: Resistance вийшов 14 листопада 2019 року і був прохолодно прийнятий критиками. Однак користувачам гра сподобалася. В Steam у шутера 92% позитивних відгуків.