За передзамовлення доповнення За передзамовлення доповнення Greymoor користувачі отримають внутрішньоігрові нагороди / elderscrolls.net

Компанія Bethesda Softworks представила новий трейлер наступної глави пригоди "Темне серце Скайрима" в MMORPG The Elder Scrolls Online.

Трейлер The Elder Scrolls Online: Greymoor

Greymoor стане другою главою "Темного серця Скайрима" — пригоди, яка стартувала в березні з виходом доповнення "Чорна буря" і триватиме весь 2020 рік.

Читайте такожВід середньовічної Чехії до Детройта майбутнього. Подорожуємо в іграх

За сюжетом в The Elder Scrolls Online: Greymoor пробуджується древнє зло, і під землями Західного Скайрима збирається страхітливе військо. Гравцеві належить битися з цілою армією вампірів. До складу доповнення Greymoor увійдуть: нова область для дослідження – Західний Скайрим; нова система реліквій; нові міні-підземелля; нові події у світі; випробування для 12 гравців; перероблена гілка здібностей "Вампір".

Реліз The Elder Scrolls Online: Greymoor відбудеться 26 травня на ПК та 9 червня на PlayStation 4 і Xbox One. За передзамовлення користувачі отримають осадного бойового коня, вбрання і корону ярла, вихованця – жертовного карликового мамонта та інші внутрішньоігрові нагороди.

Що таке The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online – це багатокористувацька рольова онлайн-гра, дії якої розгортаються на вигаданому континенті Тамріель. Континент поділений на чотири великих ворогуючих фракції. Гравці можуть виступати за одну з цих фракцій у війні. Також користувачі можуть виконувати сюжетні квести, завдання гільдії або битися з іншими гравцями.