Джек Воробей в Sea of Thieves / скріншот

В кооперативному екшені Sea of Thieves стартував третій сезон під назвою A Pirate's Life. Разом з ним у грі з'явилися Джек Горобець, Дейві Джонс та інші персонажі знаменитої франшизи "Пірати Карибського моря".

Трейлер Sea of Thieves: A Pirate's Life

Згідно з сюжетом третього сезону, Джек Горобець на "Чорній перлині" вирушить на пошуки легендарного "Моря злодіїв", де пірати можуть жити вільно та вічно. За ним також послідують капітан "Летючого голландця" Дейві Джонс та інші гравці.

Сюжетне доповнення третього сезону з п'ятьма завданнями, а також нові локації і вороги дістануться власникам гри безкоштовно. Крім того, в A Pirate's Life буде 100 рівнів з різноманітними нагородами - від нових скінів для зброї до прикрас для корабля.

Детальніше про Sea of Thieves

  • Sea of Thieves – це кооперативна багатокористувацька гра від студії Rare, створена в жанрі пригодницького екшену з піратською тематикою. Тут користувачам потрібно об'єднуватися в команди і подорожувати на вітрильних кораблях у пошуках скарбів та пригод. У грі також можна битися з іншими командами і виконувати різноманітні завдання.
  • Особливістю Sea of Thieves є взаємодія в команді, де кожен виконує свою роль – хтось керує кораблем, хтось працює дозорним, а дехто відповідає за гармати.
  • Гра вийшла в березні 2018 року на Xbox One і Windows 10. З моменту релізу в неї зіграло понад 15 мільйонів осіб.