У EGS роздають Deus Ex: Mankind Divided і головоломку The Bridge / фото Eidos Montreal

У магазині Epic Games Store стартувала чергова безкоштовна роздача ігор. Цього тижня можна отримати Deus Ex: Mankind Divided, яка є однією з найпопулярніших ігор у жанрі кіберпанк та рольових ігор.

Роздача триватиме до вечора 21 березня. Разом із Mankind Divided можна забрати головоломку The Bridge. Після цього безкоштовними стануть Call of the Wild: The Angler і Invincible Presents: Atom Eve.

Чому варто зіграти в Deus Ex: Mankind Divided

  • Серії ігор Deus Ex цього року виповнюється 23 роки. Mankind Divided є продовженням Deus Ex: Human Revolution 2011 року, яка зі свого боку є передісторією оригінальної Deus Ex.
  • Deus Ex: MD показує суворий світ майбутнього, де звичайні люди ворогують з аугментованими – тими, хто користується кібернетичними імплантами. Гру хвалили за чудову систему прокачування, імпланти, що впливають на ігровий процес, варіативність проходження, опрацьовані укриття і стелс-механіки, стилістику світу майбутнього і багато чого ще.
  • Головний недолік Mankind Divided полягає в тому, що вона спочатку замислювалася як "Частина 1" і паралельно інша команда працювала над другою частиною. Але продажі виявилися незадовільними і серія Deus Ex "взяла перерву", тому історія вийшла незакінченою.

Вас також можуть зацікавити новини: