Ентузіаст ретельно відтворив трейлер Call of Duty 2 на Unreal Engine 5 / скріншот з відео

Умільці продовжують використовувати рушій Unreal Engine 5 з його великими бібліотеками і багатим інструментарієм для реалізації різноманітних ігрових концептів. Одним з них нещодавно відзначився автор YouTube-каналу TeaserPlay. Блогер зміг покадрово відтворити трейлер Call of Duty 2.

Свою роботу ентузіаст показав на відео, де порівняв концепт з оригіналом. Якщо не вдивлятися в дрібниці, то виникає відчуття, що TeaserPlay демонструє ремейк знаменитого шутера.

Автор добре вловив стилістику Call of Duty 2 і постарався підібрати об'єкти, які максимально відповідають оригіналу. Це особливо помітно на кадрах з напівзруйнованими поселення. У трейлері також присутні поїздка на танку і підготовка до висадки на узбережжі з човнів.

Особливо вражає деталізація і багатство оточення. Воно виглядає реалістичним і різноманітним — між локаціями відразу відчувається контраст. Єдиний явний недолік в роботі TeaserPlay — це освітлення. Місцями воно перенасичене, а зайва яскравість не підходить під темну гаму Call of Duty 2.

Які ще концепти створювалися на Unreal Engine 5

  • Раніше все той же TeaserPlay пофантазував щодо того, як могла б виглядати Assassin's Creed в японському антуражі на сучасному рушії. А ще він поділився своїм баченням ремейка Grand Theft Auto III.
  • Ентузіаст Enfant Terrible використав UE5, щоб створити локації з потенційної Bloodborne 2.
  • А художник заставок і дизайнер рівнів з Києва під псевдонімом Egor реалізував на Unreal Engine 5 Село новачків — культову локацію зі S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Вас також можуть зацікавити новини: