Ентузіаст показав, як міг би виглядати ремейк GTA III на Unreal Engine 5 / скріншот з відео

Автор YouTube-каналу TeaserPlay відзначився черговим концептом на рушію Unreal Engine 5. Цього разу блогер показав, як міг би виглядати потенційний ремейк Grand Theft Auto III.

Ентузіаст реалізував кілька оновлених локацій і можливість їх вивчати в ролі головного героя Клода. Модель протагоніста TeaserPlay позичив у 3D-художника на ім'я Хоссейн Діба. Впізнавані риси у неї залишилися, але тепер їх доповнюють різні деталі, наприклад, легка неголеність і виразна зачіска.

У концепті блогера є можливість ходити і їздити на одній з осучаснених машин. Завдяки цьому робота TeaserPlay відчувається, як справжній ремейк, а не заготовка. Ентузіаст також додав класичні елементи інтерфейсу з GTA III з декількома змінами.

Оточення в ролику теж варто похвалити. Автор використав сучасні текстури і моделі, але намагався вловити настрій третьої частини Grand Theft Auto. В цілому концепт виглядає не соромно, хоча освітлення не завадить підтягнути. Місцями яскравість зашкалює, що шкодить сприйняттю.

Які ще концепти створювалися на Unreal Engine 5

  • Раніше все той же TeaserPlay пофантазував щодо того, як могла б виглядати Assassin's Creed в японському антуражі на сучасному рушію.
  • Ентузіаст Enfant Terrible використав UE5, щоб створити локації з потенційної Bloodborne 2.
  • А художник заставок і дизайнер рівнів з Києва під псевдонімом Egor реалізував на Unreal Engine 5 Село новачків — культову локацію зі S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Вас також можуть зацікавити новини: