Кадр з GTA 5 / store.playstation.com

Сьогодні в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store почнеться роздача нової безкоштовної гри. Це буде GTA 5.

Про це на своїй сторінці у Twitter передчасно повідомила компанія Epic Games. Незабаром повідомлення було видалено. Однак в мережі його встигли зберегти.

Зазвичай інформація про наступну гру в безкоштовній роздачі публікується в магазині Epic Games Store заздалегідь. Однак цього разу компанія вирішила зберегти інтригу. Користувачі вирішили, що в роздачу потрапить великий ААА-проект. Цю здогадку у своєму Twitter-акаунті пізніше підтвердив ігровий аналітик Деніел Ахмад. Доступ до нової безкоштовної гри в Epic Games Store відкриється за 5 годин.

Сьогодні до 18:00 в Epic Games Store можна отримати безкоштовно піксельну нелінійну головоломку Death Coming. Гравцеві належить узяти на себе роль посланця Смерті, який повинен збирати душі померлих людей. Щоб зібрати якомога більше душ, потрібно буде ретельно планувати і підлаштовувати нещасні випадки.

Нагадаємо, в іншому онлайн-магазині, Steam, можна зіграти безкоштовно у Stellaris – космічну стратегію від студії Paradox Interactive. Безкоштовні вихідні в грі триватимуть до 17 травня.