Fall Guys: Ultimate Knockout доступна безкоштовно передплатникам PS Plus / store.playstation.com

Аркадна гра Fall Guys: Ultimate Knockout вийшла 4 серпня на ПК та PlayStation 4, і стала дуже популярною. Тепер розробники планують випустити гру й на інших консолях – Nintendo Switch та Xbox One.

Про це співробітники студії Mediatonic повідомили на офіційному сайті гри.

"Спочатку ми випустили Fall Guys тільки на PS4 і в Steam. Але надалі ми хотіли б перенести гру і на інші платформи. Будь ласка, дайте нам знати в Twitter і Discord, на яких платформах ви хочете побачити нашу гру", – написали розробники.

Трейлер Fall Guys: Ultimate Knockout

Про що Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout - це багатокористувацька аркада від студії Mediatonic. У грі 60 учасників проходять п'ять раундів з різними випробуваннями — від футболу і бігу з перешкодами до крадіжки хвостів у суперників. З кожним новим раундом кількість гравців зменшується. Переможе той, хто першим дійде до фіналу.

  • Fall Guys в день релізу потрапила у роздачу сервісу PS Plus на PlayStation 4, де буде доступна для скачування передплатникам весь серпень. А в магазині цифрової дистрибуції Steam вона обійдеться користувачам у 279 грн.
  • На агрегаторі рецензій Metacritic у гри 80 балів від преси і 7,4 бала від користувачів. У магазині цифрової дистрибуції Steam у Fall Guys вже понад 35 тисяч відгуків, більша частина яких позитивні.
  • У першу добу після релізу в Fall Guys зіграло 1,5 мільйона осіб.
  • В Steam гру придбало вже 2 мільйони осіб.
  • На стрімінговій платформі Twitch у Fall Guys 97,5 тисячі глядачів.
На Twitch у Fall Guys 97,5 тисячі глядачів / скріншот

Розробники не очікували, що їх гра стане дуже популярною. Майже тиждень після релізу вона очолювала чарт продажів в магазині цифрової дистрибуції Steam. Сьогодні вона опустилася на другу сходинку рейтингу, поступившись місцем симулятору виживання Grounded.