The Witcher 3: Wild Hunt / фото Nerd Reactor

В The Witcher 3: Wild Hunt у Геральта є кінь на ім'я Плотва. Це його єдиний постійний напарник. Варто тільки головному герою звиснути, як вона з'являється за спиною і готова відвезти в будь-яку точку карти. А ще їздова тварина володіє власними сідельними сумками для збільшення інвентарю, і на неї можна прикріпити трофей з убитого монстра. Але іноді від Плотви з'являється додаткова користь.

Відвідувач форуму Reddit під псевдонімом mybodyisreadyyo опублікував ролик, в якому показав свій бій в The Witcher 3: Wild Hunt. Судячи з оточення, бійка розгорталася на задньому дворі таверни в Білому Саду. Суперниками Геральта стали солдати, проте він використовував тільки кулаки.

Через кілька секунд після старту протистояння на допомогу господареві прийшла Плотва. Кінь штовхнув одного з ворогів, забравши залишки здоров'я. А потім він ударом задніх ніг нокаутував ще двох. Незрозуміло, як останній з недругів отримав шкоду, але в результаті mybodyisreadyyo не довелося нічого робити.

Коротко про The Witcher 3: Wild Hunt

  • The Witcher 3: Wild Hunt — це заключна частина трилогії "Відьмак", створеної за мотивами однойменної серії романів польського письменника Анджея Сапковського.
  • Гра розповідає про пригоди професійного мисливця на чудовиськ, Геральта з Рівії.
  • "Відьмак 3" вийшла 19 травня 2015 року на ПК, PlayStation 4 і Xbox One.
  • Третю частину захоплено прийняли критики і користувачі. Творіння CD Projekt RED заслужено отримало титул "гра року" і зробило значний вплив на індустрію.

Вас також можуть зацікавити новини: