Far Cry 6 мав вийти 18 лютого 2021 року / фото gamesradar.com

Студія Ubisoft відклала вихід одразу двох своїх великих релізів. Ігри Far Cry 6 та Rainbow Six Quarantine вийдуть після 1 квітня 2021 року.

Відповідну інформацію у фінансовому звіті компанії помітив старший аналітик агентства Niko Partners Деніел Ахмад.

Сама Ubisoft ще не оголошувала про перенесення релізів, і вихід Far Cry 6 все ще намічений на 18 лютого 2021 року. Однак у планах компанії на останні два квартали поточного фінансового року цієї гри немає.

Плани релізів Ubisoft на 3-й квартал:

  • Watch Dogs: Legion – 29 жовтня;
  • Assassin's Creed Valhalla – 10 листопада;
  • Just Dance 2021 – 12 листопада;
  • Immortals Fenyx Rising – 3 грудня;

Плани релізів Ubisoft на 4-й квартал:

  • Prince Of Persia Remake – 21 січня 2021 року;
  • Riders Republic – 25 лютого 2021 року;

Поточний фінансовий рік закінчиться 31 березня 2021 року. Це означає, що Far Cry 6, а також Rainbow Six Quarantine вийдуть у квітні або пізніше. При цьому офіційної дати нової частини шутера Rainbow Six не було.

Релізи Ubisoft на поточний фінансовий рік / фото twitter.com/ZhugeEX

Можливою причиною затримки нової частини Far Cry стала пандемія COVID-19, через яку розробникам довелося працювати віддалено, передає видання Gamespot.

Це частково підтвердили й самі розробники Far Cry 6 в опублікованому повідомленні в Twitter.

"Наші команди по всьому світу працюють в студіях та зі своїх домівок, щоб вкласти свою пристрасть і творчість у створення незабутньої гри, яка, ми сподіваємося, вам сподобається", – заявили творці гри.

Нагадаємо, Far Cry 6 розповість про вигадану тропічну країну Яру, де править диктатор Антон Кастілло. Його зіграв зірка серіалу "Пуститися берега" Джанкарло Еспозіто. Головним героєм стане Дані Рохас, який приєднається до протестного руху проти влади країни. За повідомленням розробників, відкритий світ гри стане найбільшим в серії Far Cry.

Трейлер Far Cry 6