Кадр з гри Sherlock Holmes: Crimes & Punishments / скріншот

Українська студія Frogwares, яка минулого року випустила The Sinking City, на своїй сторінці в Twitter зробила натяк на анонс нової гри.

Таке повідомлення опублікувала студія в Twitter / twitter.com

Як раніше повідомляв УНІАН, це буде нова гра про Шерлока Холмса. Вона стане своєрідним перезапуском франшизи про пригоди знаменитого британського детектива. Сюжет гри буде розвиватися на рубежі XIX та XX століть, і розповість про ще молодого, 21-річного, Шерлока Холмса. Оскільки до знайомства з доктором Ватсоном ще далеко, то допомагати у розслідуваннях Холмсу буде його «уявний» друг. Бойова система і механіка розслідувань з The Sinking City отримає ряд поліпшень і перекочує в нову гру про Шерлока.

Читайте такожВ Epic Games Store стартувала роздача гри Civilization VI

Відео дня

Гра вийде орієнтовно у 2021 році на ПК та консолях нового покоління. Видавати гру студія Frogwares буде своїми силами.

Нагадаємо, українська студія Frogwares, яка спеціалізувалася на створенні детективних квестів про Шерлока Холмса торік заявила про конфлікт зі своїм колишнім видавцем Focus Home Interactive, який прибрав більшу частину її ігор з онлайн-магазинів. Незабаром конфлікт було залагоджено, і студія повернула свої ігри на цифрові майданчики. Останньою на цей момент грою від Frogwares став пригодницький екшн The Sinking City, створений за мотивами творів Говарда Філліпса Лавкрафта.