Новий безкоштовний тиждень у Star Citizen / фото twitter.com/RobertsSpaceInd

У космічному симуляторі Star Citizen стартував новий безкоштовний період. Випробувати гру, яка вже майже 9 років знаходиться у розробці, можна до 26 лютого.

Про це розробники повідомили в Твіттері.

На час акції геймерам буде доступна альфа-версія 3.12 гри Star Citizen, а також 6 космічних кораблів, і два режими: Arena Commander та Star Marine. У першому будуть повітряні битви, а у другому – шутер від першої особи.

Відео дня
У Star Citizen крім повітряних боїв є звичайні перестрілки / фото twitter.com/RobertsSpaceInd

Щоб зіграти в Star Citizen безкоштовно, потрібно зайти на сайт гри.

Детально про Star Citizen

  • Star Citizen – це космічний симулятор від творця культової серії Wing Commander Кріса Робертса.
  • Гру почали робити ще в 2012 році. Вартість розробки вже перевищила $315 млн. Більшу частину цих коштів було зібрано за допомогою краудфандингу.
  • Дії Star Citizen розгортаються у далекому майбутньому. Людство заселило безліч планет в межах галактики, але в міру дослідження нових територій люди зустріли й інші цивілізації. З деякими з них вдалося налагодити торговельні та дипломатичні стосунки, а з іншими довелося воювати. Велика частина людства була зібрана під прапорами Об'єднаної Земної імперії, яка до моменту початку гри стоїть на порозі розпаду на дві частини – з центрами на планетах Земля і Терра.
  • У сюжетній кампанії під назвою Squadron 42 зіграли такі актори як Марк Хемілл ("Зоряні війни"), Джилліан Андерсон ("Секретні матеріали"), Гері Олдман ("П'ятий елемент"), Марк Стронг ("Kingsman: Секретна служба") і Генрі Кавілл ("Відьмак").
  • Цікаво, що сам сюжетний режим не був головним завданням розробників. Спочатку вони робили акцент на мультиплеєрі.
  • Через 9 років розробки ані в Star Citizen, ані в Squadron 42 немає точної дати виходу. Користувачі можуть заплатити $45, щоб отримати стартовий пакет гри – доступ до альфа-білду.