Кадр з Peaky Blinders : Mastermind / фото Curve Digital

Тактична гра Peaky Blinders: Mastermind, створена за мотивами серіалу "Гострі картузи", а також сиквел симулятора мисливця стали тимчасово безкоштовними на консолях Xbox. Акція закінчиться 10 травня о 10:00 за київським часом.

Як повідомили в Microsoft, випробувати обидва тайтла безкоштовно зможуть передплатники сервісів Xbox Live Gold або Xbox Game Pass Ultimate. Після закінчення безкоштовного періоду весь прогрес в грі буде збережено, а користувачі зможуть придбати обидві гри зі знижкою до 67%.

Трейлер Peaky Blinders: Mastermind

  • У Peaky Blinders: Mastermind головний герой, Томас Шелбі, повинен завоювати місце ватажка в банді "Гострі картузи". Для цього потрібно ретельно планувати і здійснювати різні злочинні операції.
  • У розпорядженні гравця шість персонажів. Кожен герой володіє унікальними здібностями: від злому замків і кишенькових крадіжок до відволікання ворогів і вміння битися.
  • Завдання в грі – це головоломки, де потрібно ретельно продумувати свої дії і комбінувати навички персонажів. А оскільки все планування відбувається в розумі головного героя, то гравець може відмотувати дії назад, щоб знайти більш ефективний спосіб досягнення мети.

Трейлер Hunting Simulator 2

У другій частині Hunting Simulator гравець разом з собакою-помічником може полювати на тварин у великому відкритому світі – від рівнин Колорадо до лісів Європи.