Гравець розкрив жахливу таємницю про сирітський притулок в Skyrim / фото Video Games Blogger

У місті Ріфтен з The Elder Scrolls V: Skyrim присутній Благородний сирітський притулок. Ним володіє Грелод Добра, яка, як з'ясовується при проходженні, знущалася над своїми вихованцями. Як саме вона це робила, розповів відвідувач форуму Reddit під псевдонімом ape_swole.

Якщо в Skyrim проходити завдання "Темного братства", то вдасться побачитися з Авентусом Аретіно. Цей хлопець втік з притулку і розповів про злодіяння Грелод Доброї. Вона морила сиріт голодом, замикала їх у шафі і перешкоджала усиновленню або удочерінню. Авентус прийшов до "Темного Братства" і попросив його членів вбити власницю дитячого будинку. Усунути ціль доручають головному герою The Elder Scrolls V: Skyrim.

Однак нещодавно з'ясувалося, що Грелод навіть більш жахлива, ніж передбачалося. Жінка також приковувала сиріт кайданами до стіни і ставила біля них відро для випорожнень. Це підтверджує недавня знахідка ape_swole. Тепер у гравців з'явиться додаткова мотивація, щоб виконати завдання по усуненню Грелод.

Відео дня
Кайдани в дитячому будинку / фото Reddit

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, будувати власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.