Каарстаг / фото Game Rant

Каарстаг — один з найскладніших босів в The Elder Scrolls V: Skyrim. Він завдає пошкоджень своїм кийком, створює крижаних привидів і б'є магією холоду. Щоб викликати боса, необхідно пройти спеціальний квест, а потім ретельно підготуватися до битви. Однак для відвідувача форуму Reddit під псевдонімом MuhBoi117 Каарстаг — це лише дрібна перешкода на шляху. Гравець довів, що вбити боса можна всього за п'ять секунд.

Користувач опублікував відео свого бою з ворогом. Спочатку він поклав череп на вівтар і почав чекати призову. Перед появою Каарстагу MuhBoi117 застосував заклинання на посилення. Потім він підбіг впритул до боса і завдав шість послідовних ударів своїм одноручним мечем.

Цього вистачило, щоб опустити здоров'я противника до нуля. З огляду на легендарну складність, можна тільки уявити, наскільки сильно прокачаний персонаж MuhBoi117. Найімовірніше, у гравця високі показники атаки і шансу критичних пошкоджень, а також максимально покращено зброю з обладунками.

Відео дня

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку тощо

Вас також можуть зацікавити новини: