Реліз The Medium відбудеться 10 грудня / фото store.steampowered.com

Психологічному хоррору The Medium не видали віковий рейтинг в Австралії. Ця країна славиться суворим ставленням до жорстокості в іграх, тому без відповідної класифікації розробники не зможуть випустити тут свою гру.

Читайте такожГра EVE Online потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Як повідомив австралійський підрозділ видання Kotaku, наразі невідомо чому The Medium не був присвоєний віковий рейтинг. Журналісти порталу зв'язалися з розробниками зі студії Bloober Team, але чіткої відповіді не отримали.

У виданні зазначили, що автори The Medium, подаючи заявку на класифікацію, могли допустити помилки. Якщо це так, то у них ще є час повторно надіслати форму до відповідної комісії.

Якщо ж помилок не було, значить студії Bloober Team доведеться вирізати з гри контент, який містить сцени жорстокості. В іншому випадку розробники не зможуть офіційно продавати гру на території Австралії.

The Medium вийде 10 грудня на ПК та Xbox Series X/S. На релізі гра буде доступна передплатникам сервісу Xbox Game Pass

Про що The Medium

  • Хоррор розповість про дівчину-медіума на ім'я Маріанна. Вона може переміщатися між матеріальним світом і світом духів. За сюжетом героїню переслідує бачення вбивства дитини. Щоб розібратися в тому, що відбувається, Маріанна вирушає до покинутого готеля-пансіоната, де й розігралася страшна трагедія.
  • Гравцеві потрібно буде постійно перемикатися між реальністю і світом привидів – залишати своє тіло, щоб потрапити у місця, недоступні людині. У світі духів багато небезпек від яких доведеться захищатися.
  • Саундтрек до гри написав легендарний композитор Акіра Ямаока, відомий своєю музикою до серії хоррорів Silent Hill.
  • У цифровому магазині Steam вже стартували попередні замовлення на хоррор.